Xamarin app developer

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Crossplatformtechniek Xamarin

 

Android, iOS, Web (HTML5): de dynamische en steeds veranderende app wereld geeft je verschillende keuzes. Het is misschien handig, maar niet altijd even praktisch. Hieronder lees je wat je moet weten over native (iOS, Android of Web) apps en hybride apps, voor je je app laat ontwikkelen.

 

Een hybride app is eigenlijk de tegenligger van de native app: namelijk één app (ontwikkeld met crossplatform ontwikkeltools) die op verschillende platforms tegelijk gemaakt wordt. Zo hoeft er dus niet voor ieder platform apart een app ontwikkeld te worden, wat bij native apps dus het geval is. Xamarin is een voorbeeld van zo’n crossplatform ontwikkeltool waar DTT, o.a. als Xamarin app developer, veel ervaring mee heeft.

Toch zitten er aan mooie oplossingen als hybride apps ook een aantal scherpe randjes. De ontwikkeling van een hybride app neemt minder tijd in beslag en bespaard zo dus ook op de kosten. Xamarin bijvoorbeeld, wordt vanuit een basiscode geschreven en wordt omgezet in een leesbare code voor de verschillende platformen. Hierdoor kunnen ze dus op verschillende platformen gebruikt worden, zonder dat er apart apps ontwikkeld voor hoeven te worden. Dit werkt goed voor een eenvoudige (basis) app, maar wanneer je ingewikkeldere functionaliteiten in je app wilt toepassen ontstaan er toch vaak fouten. In dit geval moeten er dus alsnog aparte codes geschreven worden en dit kost uiteindelijk meer tijd dan in eerste instantie de bedoeling was.

Het is niet vreemd dat je misschien een beetje in de war bent geraakt van al deze informatie. Wij kunnen het je gemakkelijker maken door je passend advies te geven. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring met het developen van apps, zowel hybride als native apps. Je kunt bij ons vrijblijvend je app idee bespreken en samen komen wij tot een passende oplossing. Wij zijn eerlijke en transparant, hierdoor weet je bij ons altijd waar je aan toe bent.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT: hybride Xamarin app developer uit Amsterdam

 

Bij DTT maken wij graag tijd voor je om je app idee te bespreken. Met onze jarenlange ervaring en kennis die wij hebben opgedaan, kunnen wij jou verder helpen en eerlijk advies geven. Samen kijken wij vooruit naar alle processen die jou app zal doorlopen, van ontwerp tot in de appstore en zelfs nog daarna! Ons bekwame en professionele team neemt jouw app idee serieus en zal er alles aan doen om een prachtige hybride app te ontwikkelen.

Neem vrijblijvend contact met ons op via 020 682 2134 of vul ons contactformulier in. Als ervaren Xamarin app developer kunnen wij jou verder helpen.  

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.