Xamarin app laten maken

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Xamarin app laten maken

 

Stel: Je hebt een app idee, een gat in de markt! Nu moet het idee alleen nog omgezet worden in een product, dus ga je op zoek naar een ervaren app ontwikkelaar. Tijdens het zoeken ben je waarschijnlijk de termen ‘Xamarin’ en ‘hybride’ tegen gekomen, maar, wat betekenen ze eigenlijk? Wij willen je natuurlijk zo goed mogelijk informeren, voordat je je app laat ontwikkelen.

Als je een app wil laten ontwikkelen heb je er vast al bij stil gestaan dat je met verschillende platforms rekening moet houden. Namelijk: iOS, Android en misschien zelfs ook Web (in HTML5). Veel apps worden specifiek voor een bepaald platform ontwikkeld, daarom is het niet mogelijk om een iOS app op een Android smartphone te gebruiken. Beiden platforms kunnen weer niet via de browser bekeken worden en ga zo maar door… Je begrijpt vast wel dat wanneer je een app wil ontwikkelen voor meerdere platforms, dit veel tijd in beslag gaat nemen. Hiervoor zijn hybride apps in het leven geroepen. Dit zijn namelijk apps die met crossplatform ontwikkeltools gemaakt zijn, waardoor ze dankzij één techniek op meerdere platforms gebruikt kunnen worden. Xamarin is een van deze wonder tools. 

Wat je moet weten over crossplatformtechniek Xamarin

Ontwikkeltools als Xamarin besparen dus veel tijd. Dat klinkt waarschijnlijk als muziek in de oren (en dat is het ook!) maar er zijn een aantal punten waar je rekening mee moet houden. Zo is niet elke app geschikt om gebruik te maken van de crossplatformtechniek Xamarin. Xamarin wordt namelijk via een basiscode geschreven en wordt vervolgens omgezet in een leesbare code voor iOS, Android en Web. Ingewikkelde functionaliteiten binnen de app kunnen soms fouten veroorzaken bij het omzetten van die code. In dat geval moeten soms dus alsnog aparte codes geschreven worden, dit kost dus uiteindelijk toch meer tijd. DTT kan je daarom advies geven en samen met jou vaststellen of jouw app idee gerealiseerd kan worden met behulp van crossplatformtechnieken. Wij zijn eerlijke en transparant, hierdoor weet je bij ons altijd waar je aan toe bent.

Wil je graag je Xamarin app laten maken bij DTT maar weet je niet zeker of dit voor jouw idee de meest geschikte tool is? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan, dan kunnen we samen kijken naar wat de beste oplossing is voor jouw app idee.   

 
BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

(Hybride) Xamarin app ontwikkelaar Amsterdam

 

Jouw app idee zou weleens een gat in de markt kunnen zijn, nu zoek je alleen nog een bedrijf dat dit kan realiseren. Voor je hybride (Xamarin) app ben je bij DTT aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring en een bekwaam team van professionals weet je zeker dat jouw app idee tot in de puntjes uitgewerkt zal worden. Wij denken met je mee en komen met voorstellen, oplossingen en eventuele alternatieven.

Neem vrijblijvend contact met ons op via 020 682 2134 of vul ons contactformulier in. Bij ons kun je met een gerust hart je Xamarin app laten maken.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.