App met bluetooth ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

De voordelen van een app met bluetooth laten maken bij DTT

Een app met bluetooth laten ontwikkelen bij DTT kent vele voordelen. Om te beginnen: ons team. Onze medewerkers hebben veel kennis in huis op het gebied van technologie, maar ook over strategie, projectmanagement en marketing. Hierdoor hebben wij al veel mooie apps naar de appstores kunnen brengen voor zowel iOS als Android. Bij DTT kun je altijd rekenen op een toegewijd en gemotiveerd team met veel kennis en ervaring.

Van concept tot app in de app store. Bij DTT bieden we de full-service aan als het gaat om het realiseren van jouw idee en daar begint het proces gelijk mee. Je bent meer dan welkom met jouw idee bij ons op kantoor in het hartje van Amsterdam. Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn en geven wij met onze kennis en ervaring gelijk inzichten wat wel en wat niet mogelijk is. Het gesprek wordt gevoerd aan de hand van ons ontwikkelvoorstel stappenplan.

De afgelopen jaren hebben we al veel ervaring opgedaan rondom het ontwikkelen van apps met bluetooth. Een van deze apps met bluetooth is de iProvèn eHealth app. Deze zorgapp staat via bluetooth in verbinding met een thermometer en een bloeddrukmeter en dient hiermee als dataverzamelaar. Naast deze app hebben wij ook een aantal loyalty apps ontwikkeld, die met bluetooth werken. Een van deze loyalty apps is de Fanly loyalty app waar de gebruiker zichzelf kan ‘inchecken’ bij een winkel door middel van bluetooth om per winkel informatie te verkrijgen over kortingen, foto’s en openingstijden.

 
BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Met jouw idee een bluetooth app laten maken

Een app met bluetooth laten ontwikkelen geeft je weer extra mogelijkheden voor de functies en doeleinden van jouw app en verhoogt de gebruiksvriendelijkheid. Ben je benieuwd geworden naar alle mogelijkheden rondom jouw idee voor een nieuwe app met bluetooth? Neem dan contact met ons op. Zowel telefonisch als per e-mail staan wij voor je klaar om met jouw idee aan de slag te gaan. We nodigen je na het eerste contact uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor in het hartje van Amsterdam zodat we samen gelijk rond de tafel kunnen zitten om jouw idee te realiseren. 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.