Bouw apps

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Een bouw app laten ontwikkelen bij DTT

Een bouw app laten ontwikkelen bij DTT? Dat is mogelijk. Bij DTT hebben we in het verleden al met succes apps ontwikkeld voor verschillende opdrachtgevers. Geïnteresseerd in hun ervaringen? Neem dan een kijkje op onze referentiepagina. Ook hebben we bij DTT al verschillende bouw apps ontwikkeld:

BAM Inspiratie oplossing

Voor BAM Utiliteitsbouw heeft DTT een Inspiratie app ontwikkeld. Met deze app kunnen medewerkers waardevolle en creatieve ideeën delen met elkaar over bijvoorbeeld projectaankleding, relatiegeschenken, innovaties en duurzaamheid. Dit inspiratie platform heeft een speelse insteek en medewerkers kunnen er op kantoor, onderweg of thuis op de bank mee bezig zijn.

BAM Bouwt Veilig

Veiligheid is een van de belangrijkste aspecten in de bedrijfsvoering van BAM. Je wilt als bedrijf namelijk dat je werknemer in zo’n veilig mogelijke omgeving werkt en ongelukken voorkomen worden. Daarom heeft BAM DTT de opdracht gegeven om een HTML5 webformulier te ontwikkelen. Dit webformulier maakt het voor medewerkers makkelijk om een onveilige situatie te melden. Ze hoeven nu geen papieren formulier meer in te vullen, maar kunnen het nu via hun mobiel regelen.

BMN Health & Safety app

Met het oog op het digitaliseren van auditing processen heeft BMN door DTT de BMN Health & Safety app laten ontwikkelen. In deze app zijn alle checklisten, registratielijsten en meldingsformulieren Ongevallen van Health & Safety te vinden. Daarnaast kunnen medewerkers gemakkelijk incidenten melden bij het management. 

NSI Parxx

Vastgoedmaatschappij NSI verhuurt kantoorpanden aan haar klanten. Om deze klanten wat extra service te bieden heeft NSI aan DTT de opdracht gegeven een applicatie te ontwikkelen waar boekingen en reserveringen overzichtelijk worden weergegeven. Oplevering: NSI Parxx, een gebruiksvriendelijke tool voor zowel klanten als receptionistes.

GRIP vastgoed manager app

In een tijd van Big Data is er steeds meer waardevolle informatie beschikbaar over gebouwen en hun directe omgeving. Vastgoedmanager Cleverstone heeft DTT daarom de opdracht gegeven om een applicatie te ontwikkelen die, die informatie overzichtelijk weergeeft. Met de Grip vastgoedmanager app worden vastgoedmangers op een gebruiksvriendelijke en intuïtieve manier in hun informatiebehoefte voorzien.

Flamma inspectie app

De Flamma inspectie app is er om werknemers te ondersteunen bij het opnemen van de werken op locatie, het maken van offertes en het delen van offertes en rapporten met de klant. Via de Flamma app wordt de doorlooptijd van brandpreventieprocessen verkort. Daarnaast optimaliseert de app de samenwerking tussen buitendienst en binnendienst.

Blokster app

Met de Blokster app wordt het zoeken naar een huis een stuk leuker gemaakt. Het werkt volgens hetzelfde principe als Tinder, alleen dan met woningen. Je geeft van tevoren je voorkeuren door en daarna kan je huizen ‘liken’ en ‘disliken’.

Er zijn dus verschillende soorten bouw apps te bedenken. Heb je ook ideeën om de situatie op de werkvloer te optimaliseren of om de klant wat extra service te bieden? Kom dan bij ons kantoor langs om te sparren over jouw nieuwe bouw app. Geen idee is te wild, want met ons bekwame en creatieve team hebben we de kunde om een app idee om te zetten in een app succes.

 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT jouw bouw app ontwikkelaar

Bij DTT leveren we een volledige dienstverlening, van idee tot de app store. We zullen je het gehele traject bijstaan als strategisch partner. Een belangrijk aspect aan onze service is het onderzoek dat wij vooraf doen. Een onderzoek dat eraan bijdraagt dat het concept perfect aansluit op de vraag en onderscheidend kan zijn op de markt. Maar het uiteindelijke succes van bouw apps wordt bepaald door de eindgebruiker. Om te garanderen dat de app zal aanslaan voeren we veel gebruikerstesten uit, hierdoor kan de app perfect rondom de eisen en wensen van de doelgroep ontworpen worden.

Met een open communicatie en een proactieve houding hopen we een duurzame samenwerking te vestigen. Want bij DTT gaan we niet voor de quick wins, we hechten waarde aan relaties voor de lange termijn. Een hoogwaardige bouw app en een uitstekende service is wat DTT kan bieden. Geïnteresseerd in DTT als jouw bouw app ontwikkelaar? Neem dan contact met ons op.  

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.