Chat app laten ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Een chat app laten ontwikkelen door DTT

DTT is een full service multimediabureau, zo zijn wij gespecialiseerd in het conceptualiseren, ontwikkelen, positioneren en het promoten van apps. Ons team bestaat uit jonge werknemers met een frisse blik en meer dan genoeg ervaring. Zo hebben wij werknemers die zich specialiseren in design, marketing, development en communicatie. De afgelopen jaren hebben heeft het DTT team mooie resultaten weten te behalen, zoals verschillende nummer 1 posities in de app stores en wereldwijde toppers.

Ons team zal proactief met je meedenken tijdens iedere fase van de ontwikkeling om tot een top resultaat te kunnen komen, zo hebben wij al een aantal chat apps gemaakt bij DTT:

GeoChat Pokémon Radar
De GeoChat Pokémon Radar biedt de Pokémon GO gebruikers een extra platform om elkaar te vinden en met elkaar te communiceren. De GeoChat is een chat gebaseerd op de locatie van de gebruikers van Pokémon GO. Zo kunnen de gebruikers samen snode plannen smeden om één of meerdere gyms over te nemen.

Live Life app
De Live Life app brengt je omgeving tot leven. Met een real-time centraal chatscherm verbindt de Live Life app mensen op elk mogelijke locatie. Zoals de bar, het theater, of onderweg in de bus. Ga je regelmatig naar je favoriete bar? Dan kan je met de Live Life app ook sparen voor kortingsvouchers. Naast een chat functie en de mogelijkheid om te sparen voor kortingsvouchers, beschikt de Live Life app ook over een newsfeed waarin je stories van je vrienden kunt bekijken en kunt meedoen met polls. Voor ondernemers is de Live Life app ook aantrekkelijk, want zij kunnen kortingsvouchers aanbieden middels de app en de real-time chat weergeven op een tv-scherm.

Voor we beginnen met de ontwikkeling van de app, wordt er eerst intensief gebrainstormd. Wij zullen je adviseren over de manier van aanpak om er zo zeker mogelijk van te zijn dat de chat app op de juiste manier zal aanslaan. Met jouw wensen en ons advies komen wij samen tot een gewenst eindresultaat. Wanneer er goed is nagedacht over het concept van de chat app, zal ons Designteam een ‘’workflow’’ samenstellen. Dit is een ruw overzicht van alle schermen van de app. Zodra de workflow helemaal is goedgekeurd, zal ons Development team het stokje overnemen om de chat app te ontwikkelen. Wanneer de app klaar is voor de app store(s) helpen we graag met de promotie. Naast de promotie bieden we ook nazorg over de app aan. Hiermee wordt bedoeld dat wij ook na de ontwikkeling ervoor kunnen zorgen dat jouw chat app up-to-date blijft en voldoet aan de eisen voor alle nieuwe toestellen.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

De chat app ontwikkelaar

Dus heb je een goed idee voor een chat app en wil je een chat app laten maken? Bij DTT ben je meer dan welkom voor een vrijblijvend gesprek. Kom langs bij ons kantoor in het centrum van Amsterdam en maak kennis met ‘’de keuken’’ van DTT. We geven je graag een rondleiding door ons kantoor én advies over jouw chat app idee.

Ben je nog enthousiaster geworden en wil je jouw chat app zo snel mogelijk laten ontwikkelen en in de app stores zien verschijnen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.