Horeca app ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen Horeca app laten maken bij DTT:

 

Door onze ruime ervaring met het ontwikkelen van mobiele apps is DTT een geschikte partner voor jouw app of mobiele weboplossing. Mocht je een geweldig idee hebben voor een app die gebruikt kan worden in jouw horeca onderneming, schroom dan niet om contact op te nemen met DTT. Wij zijn in staat om alle soorten apps te ontwikkelen met uiteenlopende functies.

Ook in de horeca is het gebruik van apps toegenomen. Bezoekers van cafés en restaurants maken vaak gebruik van hun smartphone tijdens een etentje. Als ondernemer wil je natuurlijk je gasten zo optimaal mogelijk bedienen. Door de vele mogelijkheden van een app blijven jouw gasten op de hoogte. Dankzij een horeca app kun je gericht informatie sturen naar de (potentiële) klant.

Ook voor hotels bieden wij een horeca app aan. Gasten die in je hotel verblijven kun je de menukaart via de app aanbieden. Zo maak je het complete assortiment van het restaurant zichtbaar voor de gasten.

Waarom voor DTT kiezen? Omdat DTT over een groot portfolio beschikt van succesvolle apps. Doula is in meer dan 110 landen gedownload en meer dan positief beoordeeld door de gebruikers. Hier zijn wij trots op!

Zoals je ziet zijn wij vanaf concept tot in de app store een betrouwbare partner. Als je enkel over een concept beschikt kun je toch bij ons terecht. Wij willen je graag verder helpen met het uitwerken van je concept. Heb je al gedacht aan een verdienmodel? De positionering van je app? Specifieke wensen van je doelgroep? Hier doen wij graag onderzoek naar. Dus ook in de stadium vóór het ontwikkelen van een app kun je bij ons goed terecht.

Gedurende het ontwikkelproces houden we je graag op de hoogte over de voortgang van het project. We verwachten uiteraard niet tegen problemen aan te lopen maar willen je toch graag voorzien van informatie. Wellicht dat er nog aanpassingen mogelijk zijn die voor je interessant zijn.

Wij zorgen er ook voor dat de app in de Play Store en de App Store verschijnt. Die zorgen nemen we jou uit handen. Ook na de publicatie van je app blijven wij je graag helpen. Bepaalde fouten treden pas na omstandigheden op. Gedurende twee maanden zullen wij deze kosteloos verhelpen. Zoals je leest zijn wij een flexibele en meedenkende partner met ruime ervaringen in complexe oplossingen.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Horeca app laten bouwen door DTT

 

Met het laten ontwikkelen van een horeca app kun je jouw klanten vele voordelen bieden, wat denk je van online bestellingen plaatsen, menukaart tonen, evenementen plaatsen, speciale acties weergeven en push berichten uitsturen bij aanbiedingen.

DTT denkt graag met je mee over de mogelijkheden voor het ontwikkelen van een horeca app. Horeca app laten ontwikkelen? Bel of mail gerust, of kom langs op ons kantoor in Amsterdam om jouw horeca app idee te bespreken.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.