Mobile parking app

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Mobile parking app Amsterdam

 

Of u nu een mobiele parkeerapp zoekt voor de regio Amsterdam, Utrecht, Leiden, Den Haag of Arnhem, DTT doet samen met u de benodigde research om de app mogelijk te maken. Zo zorgen wij dat de app voldoet aan de wet en dat het afgestemd is op de parkeernorm in de regio(‘s) naar keuze. Dit zorgt voor een betrouwbare en gebruiksvriendelijke applicatie voor de gebruiker en een eerlijke en winstgevende app voor uw bedrijf.

Maar ook voor andere mobiele en browserapplicaties bent u bij DTT aan het juiste adres. Zo zijn wij bijvoorbeeld ook in staat om effectieve pechhulp apps te maken. Met deze Welzorg Pechhulp en RSR Pechhulp apps wordt de locatie van de gestrande auto meteen aangegeven, en kan de gebruiker met een druk op de knop het callcenter bellen voor de nodige assistentie. Met deze apps kunnen gebruikers dan ook optimaal communiceren met het callcenter, en wordt daarmee de pechhulp in tijden van nood versneld.

AutoLux is een unieke app ontwikkeld door DTT, en biedt autoliefhebbers een platform om hun passie te delen, hun droomauto te vinden, en om up-to-date te blijven met actuele autopublicaties. Zowel de app als website zitten vol functionaliteiten. Zo kan de gebruiker bijvoorbeeld auto’s liken en disliken, zijn eigen video’s en plaatjes delen en zelfs een wenslijst bijhouden van de auto’s waar hij zich later zelf in ziet rijden.

Maar niet alleen voor autofans is de app interessant. Ook voor autobedrijven biedt de app een uitkomst. De mobile app biedt de dealer namelijk de mogelijkheid om zijn eigen garage toe te voegen aan de website, en op basis van wenslijsten gepaste offertes naar gebruikers te sturen. Zo komt de gebruiker in contact met de autodealer, en verhoogt het bedrijf op de lange termijn zijn omzet. De app brengt dus niet alleen autoliefhebbers samen, maar ook garagehouders met autoliefhebbers, en uiteindelijk zelfs autoliefhebbers met hun droomauto.

Daarnaast ontwikkeld DTT ook educatieve autogames. Zo heeft DTT ook zorg gedragen in de ontwikkeling van de Porsche E-learning game. Dit is een game waarbij de Porsche medewerkers door verscheidene levels spelen, en daarbij verschillende ruimtes in de showroom aandoen. Het spel stelt de gebruiker vragen, die zo snel mogelijk beantwoord moeten worden om punten te scoren. Met het highscoresysteem kan de medewerker zien hoe goed hij of zij Porsche kent, en stimuleert het de lager scorende medewerkers zich beter te verdiepen in de Porsche handelswijze.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Uw ontwikkelpartner DTT

 

Kortom, als het om (auto)mobiele apps gaat, is DTT uw partner in het gehele ontwikkeltraject. Wij werken met passie aan al uw mobiele applicaties, en staan u te allen tijde graag te woord met een kop koffie op ons kantoor gevestigd in Amsterdam. Tijdens het vrijblijvende gesprek krijgt u de kans om uw app idee aan ons voor te leggen, en nemen wij de tijd om het concept onder de loep te nemen, en u van eerlijke feedback te voorzien. Vanaf het eerste contactmoment zult u dan ook merken dat wij resultaatgericht te werk gaan naar een kwalitatief hoogstaande mobile app. Wij tonen toewijding aan de projecten en bieden u de service waar u naar vraagt.

DTT gaat niet voor de quick wins, en bouwt vanaf het eerste gesprek een langetermijnrelatie met u op. Een relatie waar kwaliteit en tijdige communicatie de norm is. Een relatie die begint bij de conceptontwikkeling, en doorgaat tot ver na de publicatie van de mobiele applicatie in de door u gekozen app stores.

Zoekt u een langetermijn app ontwikkelaar voor uw mobile parking app? En wilt u deel uitmaken van ons portfolio met veel indrukwekkende applicaties? Neem dan nu contact met ons op. Onze referenties spreken voor ons.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.